Cautare

10750 de rezultate pentru "liceul industrial nr 2 bucuresti" (4.72 secunde)
Vita Lepadatu din Valcea si sotul ei, Iordan Lepadatu, expun obiectele lor din lemn la expozitia din Parcul Cismigiu ce se desfasoara zilele acestea in Bucuresti. ... Gheorghe, a fost tamplar la Fabrica de Mobila, iar celalalt fiu, Constantin, a facut Liceul de Mecanica Auto.
Crescut la Pitesti, Razvan Petrescu a stiut inca din copilarie ca vrea sa zboare, asa ca de la 15 ani s-a urcat la mansa, urmand cursurile de piloti ale Aeroclubului "Henri Coanda" din Bucuresti.
A terminat Liceul Mihai Eminescu din localitate, iar mai apoi a absolvit Facultatea de Filologie, sectia Romana-Araba, la Universitatea din Bucuresti.
Calarasiul prin ochii mei (5) Cum incercarea mea de a trece ca un eventual turist prin toate locurile pline de istorie ale orasului, sau prin locurile prin care Calarasiul se poate mandri, tot fiind pe centru, nu puteam sa nu zic ceva de cladirea Scolii Elementare de Comert, azi Liceul Economic, care a fost construita in anul 1929 de arhitectul Sima Vasilescu din Bucuresti.
Aceasta a vizitat Liceul Teoretic Vasile Alecsandri din Chisinau, unde s-a semnat parteneriatul. ... Bucuresti, Iasi, Blaj, Chisinau, tot pe 7 coline.
- A starnit oarecare nedumerire faptul ca premierul Dancila a plecat la o reuniune a noilor veniti in UE de la Varsovia insotita de o numeroasa delegatie evreiasca care l-a cuprins pe ambasadorul Israelului la Bucuresti David Saranga si un grup de elevi de la liceul evreiesc Reut.
Ne-am mutat de mai multi ani la Bucuresti, de unde calatorim in toata lumea. ... ne-am dorit un baiat si il avem pe Dorian, care are 7 ani, a absolvit clasa intai, pian principal, la Liceul de Muzica "George Enescu" din capitala.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, incepand de astazi, 09.09.2010, se instituie sensuri unice de circulatie pe Str. ... Poiana Muntelui, sector 6, pe tronsonul dintre Liceul Antim Ivireanu spre Drumul Taberei.
Asta nu se intimpla doar la Bucuresti, peste tot e la fel, pastrind proportiile, evident.
- Sunt absolvent de Unarte cu ani in urma, sunt membru titular al Uniunii Artistilor Filiala de Arta Plastica Religioasa incepand cu anul 1998 si in conducerea Filialei din 2014 de cand am revenit la Bucuresti si acum sunt la Liceul Nicolae Tonitza, la sectia de Arta Monumentala - Arta Murala.
din Strada Radu Cristian nr. ... De asemenea, cei care intra la mine in magazin pot achizitiona coniacul Divin (50 de grade alcool), ce costa 2.400 RON. ... - V-ati gandit sa deschideti o cafenea in Bucuresti?
La perchezitii au fost descoperite canabis, cocaina, ketamina si Xanax. Doi dintre liceeanii dusi la audieri sunt elevi la Liceul Traian si Hristo Botev.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Deutsche Welle publica un amplu articol despre vizita cancelarului german Angela Merkel la Bucuresti (autor: ... Cancelarul german Angela Merkel, aflata in prima sa vizita oficiala la Bucuresti, s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Emil Boc.
Este o zi foarte importanta pentru mine si sper sa fie o zi importanta pentru toti tinerii care asteapta un viitor mai bun atat pentru tara, cat si pentru Bucuresti.
Cu aceasta ocazie, institutii de cultura din Romania organizeaza o serie de evenimente, in timp ce serviciile publice de radio si televiziune difuzeaza programe speciale, potrivit Legii 238/2010, prin care data de 15 ianuarie a fost declarata Ziua Culturii Nationale.Un recital sustinut de Alexandru Tomescu, un concert la Filarmonica "George Enescu" si Gala Tinerilor Scriitori se numara printre manifestarile organizate in Bucuresti marti, pentru a marca Ziua Culturii Nationale si implinirea a 163 de ani de la nasterea lui Mihai Eminescu.
Lamuriri despre datele personale Pensionarii bucuresteni vor circula in continuare gratuit pe toate mijloacele de transport in comun de suprafata din Capitala, dar numai in baza unui card de calatorie pe care il va emite Societatea de Transport Bucuresti (STB), procedura de eliberare a acestor carduri fiind demarata marti, 12 februarie 2019.
De la 1 iulie, se va putea circula pe un tronson din Autostrada Bucuresti-Brasov Ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, a anuntat astazi, la Brasov, ca pe 1 iulie se va putea circula pe Autostrada Bucuresti-Ploiesti, intre Centura Bucurestiului si Centura Ploiestiului.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de alergare stradala din Romania, anunta alergatorii ca in vederea obtinerii statutului de Bronze Label din partea IAAF (Asociatia Internationala a Federatiilor de Atletism), Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti trebuie sa intruneasca mai multe criterii, astfel ca regulamentul evenimentului a fost aliniat la standardele cerute de IAAF:
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
google-analytics.com